П`ятниця, 17.05.2024, 00:10
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гість
Меню сайту
Відвідали сайт
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Сайти:
·
·
·
·
·
·
·
·
Головна » 2015 » Квітень » 9 » Повідомляємо тематичну програму офіційних періодичних видань
13:27
Повідомляємо тематичну програму офіційних періодичних видань

З метою забезпечення обліку і систематизації законодавства в органах та установах юстиції згідно з Положенням про порядок обліку, затвердженим наказом Мін’юсту України від 15.04.2004 року № 31/5, повідомляємо тематичну програму офіційних періодичних видань на ІІ квартал 2015 рік, а також про заплановані зміни у їх формі та змісті.

Бюлетень «Офіційний вісник України. Зі змінами»(передплатний індекс 01546)забезпечує постійну підтримку нормативно-правових актів у контрольному стані. Така підтримка здійснюється завдяки електронним технологіям. Бюлетень має дві частини: друковану і електронну.

У друкованій частині подається інформація щодо динаміки нормотворчого процесу протягом місяця. Зокрема переліки: нових прийнятих актів, змінених актів, актів, що втратили чинність тощо. Надаються систематичний та алфавітно-предметний покажчики нормативно-правових актів. Друкується таблиця опублікування актів у бюлетені «Офіційний вісник України» та в інших офіційних виданнях за кожні три останні місяці.

Електронна частина (компакт-диск) містить комп’ютерну довідково- пошукову систему. Її інформаційна база включає тексти актів законодавства України в контрольному стані, у тому числі опублікованих у бюлетні «Офіційний вісник України». Електронні тексти щомісячно оновлюються з урахуванням прийнятих змін і доповнень – підтримуються у контрольному стані. Тексти актів носять інформаційний характер.

У виданні «Систематичне зібрання чинного законодавства України»(передплатний індекс 01379) у 2015 році буде здійснено укладання розділу 15 «Культура» та розділу 16 «Молодь. Спорт». Видання складається з друкованої і електронної частин.

У першій частині публікується систематичний покажчик нормативно-правових актів розділу поточного укладання у накопичувальному вигляді. Електронна частина містить дві комп’ютерні правові системи на компакт-диску. Одна із них — система «Систематичне зібрання чинного законодавства України» — включає тексти актів, що систематизовані за усіма раніше укладеними розділами, у тому числі поточним. Інша система — «Зібрання законодавства України» — включає все законодавство України починаючи з 1991 року.

У виданні «Кодекси України»до виходу в світ заплановано такі кодекси: Кримінальний, Бюджетний, Адміністративного судочинства, Повітряний, Господарський процесуальний, (Водний, Лісовий, Про надра), Податковий (I-IV), Податковий (V-XX), Цивільний процесуальний, Кодекс законів про працю, Житловий, Новий. У разі не прийняття нового кодексу, замість заявленого буде опубліковано кодекс, який матиме найбільшу кількість змін і доповнень.

Видання виходить у світ у двох формах: в теках з роз’ємними замками і в книжковій. Видання в теках (передплатний індекс 74252) забезпечує підтримку текстів усіх кодексів у контрольному стані. Для цього щомісячно користувачам разом з виданням поступають редакційні комплекти «Зміни». Крім цього, користувачам періодично надсилається електронний додаток — компакт-диск з комп’ютерною довідково-пошуковою системою «Зібрання законодавства України». Комплект «Зміни» містить аркуші для заміни (вставки) в теки з раніше випущеними кодексами. Інформаційна база комп’ютерної системи охоплює все законодавство України починаючи з 1991 року.

Книжкова форма видання (передплатний індекс 21993) забезпечує користувачів лише текстом чергового кодексу, який подається у контрольному стані.

Переглядів: 647 | Додав: UsticiaSokal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]