Четвер, 16.05.2024, 04:09
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гість
Меню сайту
Відвідали сайт
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Сайти:
·
·
·
·
·
·
·
·
Головна » 2015 » Червень » 2 » День захисту дитини
08:34
День захисту дитини

Сьогодні день дитинства — гарне свято!
І мирне сонечко згори нам шле привіт.
Пісень і радості, та щастя так багато...
Цей гарний день святкує цілий світ!

Діти – це наше майбутнє. Саме на дітей ми покладаємо надії, в дітях ми бачимо запоруку нашого особистого щастя та здійснення мрій. Адже ця маленька людина – це продовження своїх батьків, це набір генів, звичок, виховання. Діти не лише зміцнюють сім’ю, а й продовжують її на багато поколінь вперед.

Кожна дитина заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство. Коли сонце світить і їй не доводиться перейматись речами, які починають турбувати вже в дорослому житті.

На жаль, так складається життя, що не всім малюкам пощастило мати батьківську любов та материнську ласку. Їм доводиться самостійно виживати та шукати свій власний шлях. Комусь це вдається, комусь – ні, проте, якщо кожна дитина буде відчувати хоч крихту тепла та батьківської опіки, світ зміниться на краще вже завтра.

День захисту дітей – це свято, яке щорічно припадає на 1 червня і дає надію кожному малюку на щасливі миті дитинства. Це свято, що покликане привернути увагу не лише до сім’ї, а й до питання батьківства в цілому.

Ще в далекому 1949 році в Парижі Міжнародною демократичною федерацією жінок був затверджений День захисту дітей, перше святкування якого відбулось наступного року. Відтоді, щороку, 1 червня в містах проводяться різноманітні акції, фестивалі та ігри, що присвячені Дню захисту дітей.

Це не лише заходи громадських організацій, метою яких є допомогти дітям, позбавлених батьківського тепла. Це, також, і заходи, що зближають членів сім'ї, дозволяють провести разом день та споглядати за радісною дитячою посмішкою.

 Перше червня – Всесвітній день захисту дітей. Так, це День дитинства: такого далекого і близького водночас. А що ж таке, оте таємниче і загадкове дитинство? Це – блакитне небо; це – мир і щастя; це – веселий гомін юрби, бантики, «резинки», скакалки, м’ячики, машинки… Це – все те, чого нам так не вистачає у дорослому житті.

 

Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю. Ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війн, створити всі умови, щоб виросли діти добрими, світлими, щирими і сердечними. Саме такими ми хочемо бачити своїх дітей.

 

 

Переглядів: 645 | Додав: UsticiaSokal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]