П`ятниця, 03.05.2024, 09:09
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гість
Меню сайту
Відвідали сайт
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Сайти:
·
·
·
·
·
·
·
·
Головна » 2016 » Січень » 20 » Грошове забезпечення військовослужбовців Держспецзв’язку
13:29
Грошове забезпечення військовослужбовців Держспецзв’язку
Грошове забезпечення військовослужбовців Держспецзв’язку (далі - військовослужбовці) визначається залежно від посади, військового звання, кваліфікації, наукового ступеня і вченого звання, тривалості та умов військової служби.
До грошового забезпечення належать посадовий оклад, оклад за військовим званням, щомісячні (підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, які мають постійний характер, премії) та одноразові додаткові види грошового забезпечення.
Розміри посадових окладів за посадами, окладів за військовими званнями, щомісячних та одноразових додаткових видів грошового забезпечення військовослужбовців встановлюються відповідно до вимог законодавства.
Грошове забезпечення військовослужбовцям виплачується за місцем військової служби в межах асигнувань, затверджених кошторисом Адміністрації та підрозділів Держспецзв’язку на грошове забезпечення військовослужбовців.
У разі зарахування Головою Держспецзв’язку військовослужбовців у розпорядження в наказі про зарахування їх у розпорядження може окремо визначатися підрозділ Держспецзв’язку (або Адміністрація), який здійснюватиме виплату грошового забезпечення цим військовослужбовцям.
При виплаті військовослужбовцю грошового забезпечення за неповний місяць розмір виплати за кожний календарний день визначається шляхом ділення суми грошового забезпечення за повний місяць на кількість календарних днів у місяці, за який здійснюється виплата.
Якщо за бажанням вагітної військовослужбовця-жінки або військовослужбовця-жінки, що має дітей віком до чотирнадцяти років або дитину-інваліда, у тому числі таку, що перебуває під її опікуванням, або здійснює догляд за хворим членом сім’ї відповідно до медичного висновку, наказом підрозділу Держспецзв’язку (в Адміністрації - наказом Голови Держспецзв’язку) їй встановлено неповний робочий день або неповний робочий тиждень, грошове забезпечення виплачується пропорційно службовому часу, протягом якого військовослужбовець-жінка виконувала службові обов’язки. Зазначене поширюється також на батьків із числа військовослужбовців, які виховують дітей без матері (у разі її смерті, позбавлення батьківських прав, на час перебування в лікувальному закладі охорони здоров’я та в інших випадках відсутності материнського піклування про дітей).
За службу понад установлений службовий час, у дні відпочинку, святкові, вихідні та неробочі дні грошове забезпечення військовослужбовцям додатково не виплачується.
У разі виникнення у військовослужбовця права на отримання (зміну розмірів) якогось з видів грошового забезпечення зазначені виплати проводяться з урахуванням вказаних змі
Звернення військовослужбовців щодо неправильної виплати грошового забезпечення розглядаються в установленому законодавством порядку.
Грошове забезпечення, виплачене військовослужбовцю несвоєчасно або виплачене йому у меншому розмірі ніж належить, виплачується за весь період, що передував моменту звернення за одержанням недоотриманого грошового забезпечення, протягом якого військовослужбовець має право на нього.
Якщо періоди військової служби (служби), що не були внесені до особових справ, будуть документально підтверджені, грошове забезпечення в нових розмірах виплачується військовослужбовцю з дня подання ним до підрозділу кадрового забезпечення або посадовій особі, яка здійснює кадрове забезпечення (далі - підрозділ кадрового забезпечення), відповідних документів, що підтверджують не враховані раніше періоди військової служби (служби).
. Індексація грошового забезпечення військовослужбовців проводиться в порядку та розмірах, установлених законодавством.
Виплата грошового забезпечення військовослужбовцям здійснюється щомісяця з 12 до 17 числа за поточний місяць.
Якщо початок або кінець встановленого строку виплати грошового забезпечення збігається з вихідними днями, дозволяється здійснювати виплату грошового забезпечення на день раніше або пізніше встановленого строку.
Військовослужбовцям, які вибувають у службові відрядження (відпустки), якщо вони повертаються до місця військової служби пізніше строку виплати грошового забезпечення, дозволяється здійснювати виплату грошового забезпечення раніше встановленого строку, в тому числі за наступний місяць, на підставі відповідного рапорту військовослужбовця. Належне грошове забезпечення при вибутті у службове відрядження (відпустку) може бути виплачене не раніше як за 10 днів до дня вибуття у відрядження (відпустку), але не пізніше дня вибуття у відрядження (відпустку), не враховуючи вихідних і святкових днів.
Військовослужбовцям за час перебування у службових відрядженнях виплачується грошове забезпечення в розмірі, встановленому на день, що передував дню вибуття у службове відрядження.
Військовослужбовцям, у яких у період перебування у службових відрядженнях відбулися зміни розмірів посадового окладу, окладу за військовим званням та додаткових видів грошового забезпечення, грошове забезпечення перераховується з урахуванням нових розмірів за кожним з видів грошового забезпечення з дня, з якого відбулися відповідні зміни.
При прийнятті на військову службу до Держспецзв’язку грошове забезпечення військовослужбовцю нараховується з дня призначення на посаду. У разі звільнення з військової служби грошове забезпечення військовослужбовцю виплачується по день виключення зі списків особового складу Держспецзв’язку включно.
При призначенні військовослужбовця на іншу посаду грошове забезпечення виплачується за новою посадою з дня призначення на посаду, вказаного в наказі по особовому складу. Якщо в наказі по особовому складу дату призначення на посаду не зазначено, грошове забезпечення виплачується з дня видання цього наказу. При цьому розрахунок грошового забезпечення за попереднім місцем військової служби здійснюється по день звільнення з посади включно.
Військовослужбовцям, відрядженим до державних органів, установ і організацій, виплата грошового забезпечення здійснюється у розмірах та за нормами згідно із законодавством.
Не використані залишки підзвітних сум, а також не повернені в установлений строк аванси утримуються з військовослужбовців повністю при наступних виплатах грошового забезпечення на підставі відповідного наказу.
При цьому при кожній виплаті грошового забезпечення військовослужбовцю загальний розмір усіх відрахувань не може перевищувати 20 відсотків, а у випадках, окремо передбачених законодавством України, - 50 відсотків грошового забезпечення, що належить до виплати.
При відрахуванні з грошового забезпечення за кількома виконавчими документами за військовослужбовцем у будь-якому разі повинно бути збережено 50 відсотків грошового забезпечення.
Обмеження, встановлені абзацами другим і третім цього пункту, не поширюються на відрахування з грошового забезпечення при стягненні аліментів на неповнолітніх дітей. У цих випадках розмір відрахувань з грошового забезпечення не може перевищувати 70 відсотків.
Переглядів: 1775 | Додав: UsticiaSokal | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]