П`ятниця, 17.05.2024, 03:12
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гість
Меню сайту
Відвідали сайт
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Сайти:
·
·
·
·
·
·
·
·
Головна » 2013 » Червень » 5 » З 1 липня 2013 р. реєстраційні справи юридичних осіб та фізосіб-підприємців будуть передані підрозділам Укрдержреєстру
13:23
З 1 липня 2013 р. реєстраційні справи юридичних осіб та фізосіб-підприємців будуть передані підрозділам Укрдержреєстру

Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, зазначене розпорядження було ухвалене у зв‘язку зі змінами в системі реєстрації юросіб та фізосіб - підприємців, які відбудуться з 1 липня поточного року. 

Зокрема, нагадав Міністр, змінами до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» функції з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців були передані від виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців - Укрдержреєстру.

У зв‘язку із зазначеними законодавчими змінами Уряд розпорядився розмістити відповідні підрозділи Укрдержреєстру у приміщеннях, в яких розташовувалися державні реєстратори місцевих державних адміністрацій.

Цим же розпорядженням Уряд зобов‘язав передати реєстраційні справи юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців з виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій до органів Укрдержреєстру, що здійснюватимуть державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Прийняття проекту розпорядження має забезпечити безперебійне функціонування системи державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у період передачі функцій з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.
Переглядів: 661 | Додав: UsticiaSokal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]